Image
Image
Image
Image
сахарная паста, шугаринг, эпиляция, депиляция, купить шугаринг в молдове
сахарная паста, шугаринг, эпиляция, депиляция, купить шугаринг в молдове
сахарная паста, шугаринг, эпиляция, депиляция, купить шугаринг в молдове

Pasta de zahăr Bagassa Medium 3 kg

Array
450,00 L

Doresti pielea netedă pentru o lungă perioadă de timp?) Vrei să uiți de folosit lama zilnic?) Vrei să scapi de iritații ?)

Apoi, grăbește-te să procuri sugaring Bagassa pentru a îndepărta părul nedorit!) Efectul durează 2-3 săptămâni! Produsul nu provoacă reacții alergice, deoarece nu conține coloranți, conservanți sau arome! Și cel mai important, pasta de zahăr Bagassa este fabricată în Moldova din produse autohtone! Producător - SRL SPA-EPILARE, Moldova, Bălți, ul. Stefan cel Mare, 2, +37369850292.

Alegeți sugaring Bagassa - este comod și profitabil!) 


Descriere:

Sugaring Bagassa Medium este o pastă relativ tare, vâscoasă și incredibil de ușor de utilizat. In proces, asigură o aderență perfectă la păr, nu necesită o pregătire îndelungată pentru aplicare. Rezultatul este eliminarea 100% curată a părului relativ puternic, fără iritații.

*IMPORTANT Asigurați-vă că ați selectat corect densitatea de sugaring Bagassa, deoarece densitățile diferite sunt utilizate pentru părul cu duritate diferită (în diferite părți ale pielii). Selectând densitatea, puteți contacta vânzătorul prin mesaje sau prin telefon, precum și urmăriți videoclipul pe YouTube - 

Pentru echipamente manuale: 

  • utilizat la temperaturi pînă la 22 de grade in camera
  • pentru a epila  păr relativ puternic

Pentru echipamente de bandaj: 

  • în orice anotimp
  • pentru îndepărtarea părului în toate zonele ale corpului
  • pentru a îndepărta părul epilat regulat

 

Pentru a efectua procedura de epilare a firelor de par acasă, va trebui să pregătiți un loc bine luminat, curat, cu o suprafață plană, cum ar fi o canapea. Acoperiți canapeaua cu un cearsaf curat - nu vă fie teamă să o murdăriți, pasta de zahăr se dizolvă complet în apă și nu lasă urme grase sau greu de îndepărtat. Înainte de procedură, pielea trebuie curățată: îndepărtați machiajul de pe față cu un tonic, ștergeți corpul cu clorhexidină sau faceți un duș.

* Nu efectuați procedura imediat după o lungă ședere în baie. Epilarea nu este recomandată pe pielea aburită, deoarece pielea în astfel de condiții este mai rapid deteriorată.

Ambele borcane de pastă de zahăr trebuie încălzite în cuptorul cu microunde sau într-o baie de apă (întotdeauna cu un capac bine închis). Pasta se încălzește în etape până la temperatura dorită - 37 ° C - 40 ° C

Epilarea la domiciliu poate fi realizată prin mai multe tehnici, alegerea individuală.

Tehnica manuală: recomandată doar persoanelor cu experiență.

Pulberea de talc se aplică pe pielea curată și uscată, cu mișcări blânde împotriva creșterii părului pentru a ridica toate firele de păr. Stratul de talc trebuie să fie subțire și  aplicat uniform. Talcul absoarbe excesul de umiditate de pe piele și, în plus, îl protejează de microdamaj. De aceea, în zonele blânde (față, axilă și bikini), se recomandă aplicarea pudrei de talc înainte de fiecare aplicare a pastei. După ce ați pus mănușa pe mână, luați o bucată mică de pastă cu o densitate Medium, încet, fără a crea durere, aplicați pasta pe piele împotriva creșterii părului, ungând bine toate firele de păr.

Pentru a departa pasta de zahar, vârfurile degetelor trebuie să fie presate ferm pe marginea pastei. Cu mâna stângă, trageți pielea în direcția opusă și trageți brusc degetele cu pasta de-a lungul direcției de creștere a părului. Procesul continuă până când părul este complet eliminat în zonă de piele aleasă. Dacă pasta pare prea moale și se simte că curge, trebuie să adăugați o felie de pastă cu densitate tare. Nu este recomandat să efectuați îndepărtarea părului fără mănușă, deoarece transpirația din mâini va fi absorbită în pastă, înmuind-o.

Tehnica cu bandaj: recomandată în absența experienței.

Pulberea de talc se aplică pe pielea curată și uscată, cu mișcări blânde împotriva creșterii părului pentru a ridica toate firele de păr. Stratul de talc trebuie să fie subțire și uniform. Talcul absoarbe excesul de umiditate de pe piele și, în plus, îl protejează de microdamaj. De aceea, în zonele blânde (față, axilă și bikini), se recomandă aplicarea pudrei de talc înainte de fiecare aplicare a pastei. Încălziți pastele cu o densitate medie până la o consistență vâscoasă similară cu smântâna grasă. Turnați cantitatea necesară într-o cană sau farfurie de sticlă. Cu o spatulă de lemn, aplicați ușor pasta din cana pe picior. Întindeți pasta împotriva creșterii părului pe întreaga lungime selectată pentru îndepărtarea părului, până când se formează un strat subțire și uniform. Pentru rupere, se aplică o banda pentru epilare deasupra pastei. Apasati bine pe întreaga suprafață. Prindeți bine banda cu degetele de marginea liberă. Cu mâna stângă, trageți pielea în direcția opusă și trageți brusc banda in  direcțiea de creșterii a părului. Procesul continuă până când părul este complet îndepărtat din zona selectată a pielii. Dacă pasta pare prea moale și se simte că curge, trebuie să adăugați o felie de pastă cu densitate tare.

După procedură, se recomandă să îndepărtați pasta de zahăr rămasă cu un prosop curat și umed. Puteți aplica lapte de corp sau o crema . În urmatoarele 24 de ore, nu este recomandat să vizitați iazurile publice, nu trebuie luată o saună, un solar, fitness și bronz.

Contraindicații ale procedurii:

Nu aplicați pasta pe alunițe, papiloame.

Pe cicatrice proaspete, arsuri, rani, dermatite.

Nu efectuați procedura la a doua etapă sau mai mare  a Varicoasei.

In cazul patologiilor in sarcină.

 Plata comenzii:

  • Numerar la livrare (plata la primire)
  • Plata în avans pentru card (consultați vânzătorul)