Lu.-Vi.: 09:00 - 17:00

 Lu.-Vi.: 09:00 - 17:00

De ce profesioniștii aleg Bagassa?

  • Produsele Bagassa sunt certificate, testate anual pentru calitate și au toată documentația necesară;
  • Producția este fabricată exclusiv din materii prime de înaltă calitate, ceea ce asigură o durată lungă de valabilitate și posibilitatea de utilizare reutilizabilă: pasta de zahăr poate fi încălzită și răcită de un număr mare de ori fără a-și modifica structura și proprietățile. Tot ce trebuie să faceți este să închideți bine capacul între utilizări!
  • Producem Pastă de Zahăr în diferite densități, potrivită pentru rezolvarea problemelor de îndepărtare a părului nedorit de orice complexitate.
  • Consultanții noștri lucrează pentru tine! Întotdeauna clarificăm detaliile, abordăm individual fiecare client și ajutăm la alegerea corectă. Daca produsul este ales gresit si densitatea nu corespunde solicitarilor dumneavoastra, vom inlocui usor pozitia selectata cu una mai potrivita, pe cheltuiala noastra.
  • Livrare sigură! La primirea mărfii, în primul rând, despachetați-o și verificați integritatea. Dacă bunurile sunt deteriorate, vă rugăm să sunați la +373 698 50 292. Vom retrimite bunurile pe cheltuiala noastră!
Image

SRL «SPA-EPILARE»

IDNO 1017602005945

or. Chisinau str.Cucorilor 18

+37369850292

Secțiuni:

Contactează-ne:

Suntem în social retele: